Hoe Maak Je Iphone Open

Als je je fotos videos muziek en andere bestanden die op je iPhone iPad of iPod staan niet kwijt wilt raken is het verstandig een reservekopie iPhone. Het kan echter goed zijn dat er nog reservekopien in iCloud staan van oude apparaten zoals je iPhone 5s die je allang hebt verpatst.


Een Iphone Openen 10 Stappen Met Afbeeldingen Wikihow


Wifi-adressen kunt gebruiken in iOS 14 iPadOS 14 en watchOS 7.

Hoe maak je iphone open. Een schermafbeelding dus een screenshot maken van je iPhone 6S Plus scherm. Voor je je shop kunt creren moet je inloggen of een Etsy account aanmaken. Een reservekopie van je iPhone op je computer maken.

Leg een schoon doek op een tafel of andere platte oppervlakte. Back-up maken en terugzetten via iCloud. Rechtermuisklik op het lege afspeellijst vak en klik op Nieuwe Afspeellijst in het pop-up scherm.

Als de lightning poort van Apple iPhone verstopt raakt kan dat namelijk problemen opleveren met opladen. Jun 15 2020 Aha Z. Als u meer iCloud-opslag nodig hebt kunt u dat via de iPhone iPad iPod touch of Mac kopen.

Welkom bij verkopen op Etsy. Klik op Open je Etsy shop. Misschien wil je je back-ups liever op je computer opslaan.

Alleen is de opname altijd zonder geluid althans dat is waarschijnlijk wat je. In dit artikel vertel ik hoe ik de poort van mijn iPhone schoonmaak en wat ik daarvoor nodig heb. Wij zochten het voor je uit.

Nov 04 2019 Deel 3. Ongezien videos van je crush naar je bestie doorsturen grappige memes opslaan. Stap 4 voeg nummers toe aan je afspeellijst.

Tik op Selecteren in de rechterbovenhoek en kies vervolgens de fotos die u wilt laten diavoorstellen. Hoe maak je een back-up van je iPhone met iTunes of Finder. Maak je op je iPhone een schermopname mt geluid Unsplash.

Controleer of u voldoende beschikbare ruimte hebt in iCloud voor de reservekopie. Hoe reset je je iPhone. Oct 25 2011 Hoe krijg ik de iphone open.

Met een aantal simpele handelingen maak je een schermafbeelding en deel je deze met vrienden. In dit bericht heb ik uitgelegd hoe je een bladwijzer kunt maken voor alle open tabbladen in Safari. Ontgrendel de iPhone en open de app Fotos.

Feb 19 2020 Krijg hulp als u geen verbinding kunt maken met een wifinetwerk op een iPhone iPad of iPod touch. Wil je de simkaart van je iPhone verwisselen bijvoorbeeld omdat je nu een sim only abonnement neemt dan zul je de iPhone moeten openen. Open de FaceTime-app op je iPhone iPad iPod touch of Mac kies de gewenste contactpersoon en tik erop.

Stap 3 maak een afspeellijst op je iPhone Je zult verschillende categorien zien aan de zijkant. Het is belangrijk om er een te hebben want zo voorkom je dat je al je fotos documenten en andere bestanden verliest als je je iPhone of iPad kwijtraakt. HttpsgoogldvHgpPIs jouw iPhone 5 iPhone 6S of ouder of uw.

Lees dit artikel als je nog geen Apple ID hebt we vertellen je hoe je eenvoudig je. Ook heb je de mogelijkheid om een screenshot te bewerken of op te slaan. Lees hoe u priv.

Een schoon doek zal voorkomen dat kleinere stukjes verloren gaan daar dit het verder functioneren van je iPhone zal verhinderen. Het is belangrijk om dit regelmatig te doen. Gelukkig hoeven we dat niet door te nemen met iOS 13.

Omdat het vaak al zon twee jaar geleden is dat je dit hebt gedaan bij het voor het eerst in gebruik nemen van je iPhone zul je vaak niet meer weten hoe. Nov 23 2020 Als je rondsnuffelt op internet kan je nog veel meer tips en trucks vinden. Zorg ervoor dat u dit doet op de iOS 13 bta voor iPhone.

Als je een iPhone hebt zul je een Apple ID moeten aanmaken om apps te kunnen downloaden en updaten om iets te kunnen kopen op iTunes en om gesprekken te kunnen voeren via FaceTime. Open iTunes of installeer het als je dat nog niet gedaan hebt. Als u inlogt bij iCloud krijgt u gratis 5 GB iCloud-opslag.

Geef de afspeellijst een naam en TunesGo zal deze direct op je iPhone maken. Deze gids laat je stap voor stap zien hoe je je shop kunt opstarten en je eerste listings kunt toevoegen. Controleer of het scherm van het apparaat is vergrendeld.

Klik in iTunes op het kleine iPhone-pictogram Apparaat Kies onder Reservekopien voor Deze computer Druk op Maak nu. Hoe maak je een diavoorstelling op iPhone. Sinds de komt van de schermopname-functie op je iPhone is ons leven een stuk makkelijker.

Dit zijn de backups van je iPhone en iPad. De lightning poort van Apple iPhone maak ik schoon met een satprikker of tandenstoker. Lees meer over instellingen voor wifirouters en toegangspunten.

Apple heeft iTunes verwijderd van macOS 1015 met zijn back-upfunctionaliteit nu direct beschikbaar in Finder. Dit zal je werk ruimte zijn. U kunt op twee of meer fotos videos of een album tikken op basis van uw behoefte.

Of lees er meer over in deze tip. U moet een computer gebruiken om een back-up van uw telefoon te maken naar iTunes of Finder maar u kunt net zoveel opslagruimte gebruiken als u op uw computer hebt. In deze tip lees je hoe je een FaceTime-gesprek kunt starten op je iPhone iPad of Mac.

In deze video leggen we het uit. Voordat je dit doet maak je natuurlijk een back-up van je iPhone via iTunes of zorg je ervoor dat op iCloud een back-up van alle belangrijke documenten apps en instellingen staat. Stel je voor dat je 20 tabbladen tegelijkertijd wilt bookmarken.

Lees hoe dit moet en wat er aan de hand is wanneer het niet lukt. Apr 13 2020 Maak op het apparaat verbinding met een wifinetwerk. Verbind je iPhone met je computer via USB.

Om te beginnen met het openen van je Etsy shop.


Hoe Plaats Ik Een Sim Kaart In De Iphone 5s Youtube



Verbinding Maken Met Wifi Op Een Iphone Ipad Of Ipod Touch Apple Support



Mijn Iphone Gaat Niet Meer Aan Deze Tips Helpen Zeker



How To Open An Iphone 6 Or 6 Plus 6s 6s Plus The Easy Way Without Damaging The Screen Youtube



Hoe Plaats Ik Mijn Sim Kaart In De Apple Iphone 4 En 4s Youtube



20 Bedieningstips Voor De Iphone X 11 En Meer Veeg Als Een Pro



Itip Zip Bestand Maken En Openen Op Iphone Ipad Icreate



Cracking Open Apple Iphone 5s Youtube



Vervangen Iphone 6 Batterij Accu In 5 Minuten Youtube



Een Iphone Openen 10 Stappen Met Afbeeldingen Wikihow



Popular Posts

Hoe Maak Je Een Ecogram

Hoe Maak Je Een Goed Argument

Hoe Maak Je Een Begroting In Excel

Hoe Maak Je Een Aardbeientaart

Hoe Elektronische Handtekening Maken

Hoe Maak Ik Een Mooie Strik

Hoe Maak Je Koolzuur

Hoe Maak Je Lasagne Bolognese

Hoe Maak Je Je Eigen Pokemon Kaart

Hoe Maak Je Kwark Lekker