Hoe Een Cirkeldiagram Maken

Grafieken en diagrammen zijn een handig hulpmiddel om bepaalde informatie te visualiseren. En je krijgt de volgende grafiek.


Een Cirkeldiagram Toevoegen Office Ondersteuning


Taart van taart or Een stuk taart zie screenshot.

Hoe een cirkeldiagram maken. Op een groene achtergrond. Deze toont de stappen in een workflow en de onderlinge samenhang. En klik dan Invoegen.

In deze grafieken zijn kleinere waarden in een secundair cirkeldiagram of gestapeld staafdiagram geplaatst zodat. Maak de gegevens die u wilt gebruiken als volgt. Klik Nieuwe om een nieuw bestand aan te maken.

Voor dit voorbeeld heb ik verkoopgegevens als voorbeeld genomen. Die sectorhoeken bereken je met een verhoudingstabel of met de formule sectorhoek aantal. Bij een reeks gegevens kan je een cirkeldiagram maken.

Gebruik een cirkeldiagram in Excel om het percentage weer te geven dat elk segment van de cirkel vertegenwoordigt voor de totale diagramwaarde. Een cirkeldiagram is in een aantal stappen te maken. Ik heb de naam van een verkooppersoon en hun respectieve omzetgegevens.

Dubbelklik op het diagram dat je wilt wijzigen. Klik hiervoor op de gele en bruine app met de letters Ai klik vervolgens op het dossier in de menubalk in de linkerbovenhoek van het scherm en. Voorbeeld Aan een aantal leerlingen is gevraagd wat hun favoriete huisdier is.

Het belangrijkste doel van een cirkeldiagram is tenslotte dat de data duidelijk naar voren komt terwijl de diagram zelf op de achtergrond blijft. Een cirkeldiagram maken en opmaken in Excel - 2021 Grafieken maken in. Ga als volgt te werk om een cirkeldiagram te maken en het percentage in de cirkelsegmenten weer te geven.

Hoe maak je een cirkeldiagram. Hoe een cirkeldiagram in Excel te maken. Deze wikiHow leert u hoe u een visuele weergave van uw gegevens in Microsoft Excel kunt maken met behulp van een cirkeldiagram.

Het lijkt op een witte E. Je ziet hoe je cirkeldiagram maakt van gegevens in een werkblad in excel. Hoe maak je een cirkeldiagram in PowerPoint maken Er zijn vele opties beschikbaar voor u om uw presentatie aan te passen bij het gebruik van Microsoft PowerPoint 2007.

Klik hiervoor op de geel-bruine app met de letters Ai. Selecteer de gegevens om naar Invoegen te gaan klik op PIE en selecteer een 3D-cirkeldiagram. Een cirkeldiagram maken in Adobe Illustrator.

Op grafiektoolnl kun je online diverse grafieken en diagrammen maken delen en bewerken. Deze wikiHow leert je hoe je Adobe Illustrator gebruikt om een cirkeldiagram te maken. Vervolgens wordt een cirkeldiagram gemaakt.

20 geweldige infographics en hoe je deze kunt maken. Naast 3D-cirkeldiagrammen kunt u een cirkel-van-cirkel- of staaf-van-cirkeldiagram maken. We kunnen er ook een 3D-versie van maken.

1 Open of maak een bestand in Adobe Illustrator. Een cirkeldiagram toont de verschillende onderdelen die samen een geheel vormen. Je moet daarvoor eerst weten hoe groot de sectorhoeken worden.

Klik aan de rechterkant op Aanpassen. Selecteer vervolgens het gegevensbereik markeer in dit voorbeeld cel A2. De volgende stappen kunnen u helpen om een cirkeldiagram of een staafdiagram te maken.

Deze wikiHow leert je hoe je Adobe Illustrator kunt gebruiken om een cirkeldiagram te maken Open of maak een bestand in Adobe Illustrator. Onder andere staafdiagrammen lijn grafieken taart diagrammen XY. Hier kun je een segmentlabel of een ringgat toevoegen of de randkleur.

Hier kun je het uiterlijk van het diagram wijzigen. Een optie is om tabellen en grafieken dat is een geweldige manier om gegevens creatiever weer toevoegen. Wij leggen je in de onderstaande tutorial uit hoe je deze opbouwt maar ook rustig en leesbaar maakt.

Nu hebben we gezien hoe we een 2D-cirkeldiagram kunnen maken. Het is een handige manier om fracties of percentages in een oogopslag weer te geven. Toon percentage in cirkeldiagram in Excel.

Hoe een cirkeldiagram in Microsoft Excel te maken Een cirkeldiagram is een prachtig hulpmiddel om informatie visueel weer te geven Een afdrukbare grafiek voor elke gelegenheid Een afdrukbare grafiek voor elke gelegenheid Kaarten zijn fantastische leermiddelen kunnen u helpen georganiseerd te houden en als u een goede kiest er geweldig. Een stap voor stap voorbeeld is opgenomen. Een processtroom is een soort stroomschema.

Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets. IkVoeg taart- of ringdiagram toe. Selecteer de gegevens waarop u een cirkeldiagram wilt maken en klik op Invoegen.


Ec Design Innovation Cirkeldiagram Maken Excel Youtube



Cirkeldiagram Excel Basiscursus



Maken Cirkeldiagram In Excel Youtube



Cirkeldiagram Theorie Wiskunde



Een Cirkeldiagram Toevoegen Office Ondersteuning



Hoe Een Cirkeldiagram Maken In Excel Wikisailor Com



Hoe Geweldige Grafieken Te Maken In Microsoft Powerpoint Bedrijf Website Ontwikkeling Computerspellen En Mobiele Applicaties



Een Cirkeldiagram Toevoegen Office Ondersteuning



Een Cirkeldiagram Toevoegen Office Ondersteuning



Een Cirkeldiagram Toevoegen Office Ondersteuning



Popular Posts

Hoe Maak Je Een Ecogram

Hoe Maak Je Je Eigen Pokemon Kaart

Hoe Maak Ik Sollicitatiebrief

Hoe Maak Ik Een Vleermuizenkast

Hoe Een Antenne Maken Voor Een Fm Radio

Hoe Kan Ik Een Gratis Cv Maken Over Tolk

Hoe Maak Ik Een Goede Flyer

Hoe Maak Ik Mijn Eigen Woordzoeker

Hoe Maak Ik Een Frangipanetaart

Hoe Maak Ik Een Kruiswoordraadsel