Abortus Hoe Afspraak Maken

Houd uw BSN-nummer bij de hand. Indien dit het geval is kunt u niet naar de kliniek komen en kunt u een nieuwe afspraak maken zodra u 24 uur vrij bent van klachten indien koorts 38 C maakt u direct een afspraak bij uw huisarts.


St Schreeuwomleven On Twitter Ons Nieuwe Magazine Is Weer Gedrukt Prachtige Cover Met Onverwachts Huwelijk Aanzoek Aan Stella Tegenover Meer Dan 11 000 Mensen Ze Had 2x Abortus Afspraak Na Gesprek Voor De Deur


De arts kan je ook vertellen hoe lang je zwanger bent.

Abortus hoe afspraak maken. Indien dit het geval is kunt u niet naar de kliniek komen en kunt u een nieuwe afspraak maken zodra u 24 uur vrij bent van klachten indien koorts 38 C maakt u direct een afspraak bij uw huisarts. Wacht dan niet te lang en maak zo snel mogelijk een afspraak met je huisarts. De abortusmethodeS De medicamenteuze behandeling.

Via een zuigcurettage of met de abortuspil. Heb je je besluit genomen en kies je voor abortus. De afspraak kan enkel online gemaakt worden via dit afsprakensysteem en dit minimum 1 dag op voorhand en maximum 45 dagen vooruit.

Als je liever ergens anders begeleiding zoekt kan je oa terecht in een CAW in je buurt. Hoe kan ik een afspraak maken voor een gesprek. Kan een abortus op 2 manieren.

Misschien vraag je je af hoe een LUNA abortuscentrum eruit ziet. Ook als expartner kan je bij ons terecht. Enkel de beschikbare data en uren kan je hier kiezen.

Als je nog geen 16 bent heb je voor een abortus toestemming nodig van je vader of moeder. We raden je aan om in de middag te bellen. De abortuspil is niet n pil maar een reeks pillen die je over 2 tot 3 dagen verspreid moet innemen.

Ik wil niet naar mijn huisarts waar kan ik terecht voor een verwijzing voor abortus. Of u kunt via het antwoordformulier onder CONTACT een afspraak aanvragen. Deze medicatie kan je niet via de apotheek.

Je kunt zelf een afspraak maken bij een abortuskliniek hier heb je geen verwijzing voor nodig. Je kan telefonisch een afspraak maken deze hulpverlening is gratis. Bij het maken van een afspraak zal u gevraagd worden of u of uw begeleider last heeft van keelpijn hoesten of koorts 38 C.

Misschien kan je een familielid of een goede vriend of vriendin in vertrouwen nemen. Ons telefoonnummer is 31 088 8884444. Als je nood hebt om over je abortus te praten ga dan op zoek naar iemand met wie je je verdriet en vragen kan delen.

Ons telefoonnummer is 073 - 200 10 70. U kunt telefonisch een afspraak maken. Meer informatie over de duur van je zwangerschap en je leeftijd.

Kom je er zelf niet uit dan kun je een afspraak maken bij de huisarts of kun je voor een informatief gesprek en echo -anoniem- terecht in een abortuskliniek zonder dat je al een keuze gemaakt hebt of hoeft te maken. Meer informatie over abortus in Nederland. Als u langer zwanger bent dan 6 weken en 2 dagen kunnen wij in verband met de wettelijk verplichte wachttijd 5 dagen pas 6 dagen later de behandeling uitvoeren.

U kunt een afspraak maken voor een eerste gesprek bij Abortuskliniek Amsterdam. Vooraf is echter niet goed te voorspellen hoe dit voor jou zal zijn. Bij het maken van een afspraak zal u gevraagd worden of u of uw begeleider last heeft van keelpijn hoesten of koorts 38 C.

Ben je ongewenst zwanger en weet je zeker dat je abortus wilt. Een medicamenteuze behandeling is een abortus op basis van medicatie die op kunstmatige wijze een miskraam uitlokt. Wat wil je nog graag realiseren.

Een afspraak kun je telefonisch maken van maandag tot en met vrijdag van 0830u tot 1630u en op zaterdag van 0900u tot 1300u. Het onthaal waar U ingeschreven wordt. Voor het passen aanpassen of leveren maken wij de afspraak met u.

Jonger dan zestien jaar. Het spreekt vanzelf dat niet al de LUNA abortuscentra hetzelfde interieur hebben maar als je overweegt een afspraak te maken in het LUNA abortuscentrum Antwerpen geven de onderstaande fotos je een idee van waar je terecht zal komen. Hoe een afspraak maken.

Dit kan bijvoorbeeld door je huisarts of een abortusarts. Bij het maken van een afspraak zal u gevraagd worden of u of uw begeleider last heeft van keelpijn hoesten of koorts 38 C. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tm donderdag van 815 -1615 uur en op vrijdag van 815-1215 uur.

Hoe gebeurt een abortus. Hoe eerder je dat doet hoe lichter de behandeling zal zijn. Afspraak maken onze abortus kliniek Als je een afspraak wilt maken kun je de kliniek telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 900 tot 1645 uur onder nummer 31 023 5289890.

Kan ik een afspraak maken. Indien dit het geval is kunt u niet naar de kliniek komen en kunt u een nieuwe afspraak maken zodra u 24 uur vrij bent van klachten indien koorts 38 C maakt u direct een afspraak bij uw huisarts. Online afspraken zijn enkel mogelijk voor maatnames en afhaling.

Hoe kijk je vandaag naar relaties en naar het uitbouwen van een gezinsleven. Zaterdag 830 - 1200 uur. Ons telefoonnummer is 038 4217000.

Tot en met de zevende week van de zwangerschap kan je je zwangerschap afbreken door de abortuspil in te nemen. Hoe verloopt een abortus. In het VMC is een abortus mogelijk tot 13 weken gerekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie.

Maandag tm vrijdag 830 - 1700 uur. Als je na een abortus ongeacht hoe lang geleden - nood hebt aan een gesprek ben je zeker welkom bij ons.


Abortus Is De Keuze Van Een Vrouw Wij Faciliteren Dat



Waarom We Ons Moeten Blijven Bemoeien Met Abortus Stephan Wetzels



Abortus By Rogine Bazzazi



Hjudbz3121ri M



Veelgestelde Vragen Abortuskliniek Almere



Ik Ben Onbedoeld Zwanger Wat Kan Ik Doen Thuisarts



Hoe Yvonne Tegenstander Van Abortus Werd Mijn Kind Zou Zondag 34 Jaar Oud Worden Utrecht Ad Nl



Jouw Baarmoeder Jouw Keuze Of Toch Niet Nos



Jouw Baarmoeder Jouw Keuze Of Toch Niet Nos



Abortus 12 17 Weken



Popular Posts

Hoe Maak Ik Een Kruiswoordraadsel

Hoe Maak Je Een Onderzoek

Hoe Maak Ik Een Inhoudsopgave

Hoe Maak Ik Een Goede Flyer

Hoe Maak Ik Een Mooie Strik

Hoe Maak Ik Sollicitatiebrief

Hoe Maak Ik Een Vleermuizenkast

Hoe Maak Ik Een Ontslagbrief Op

Hoe Maak Je Een Samenvatting Nederlands

Hoe Maak Je Een Ecogram