Hoe Een Screenshot Maken Met Huawei

In welke app of websitepagina jij je ook bevindt je hebt altijd de mogelijkheid tot het maken van een screenshot. Een screenshot iPhone 5 of 5S maken gaat heel eenvoudig.


Huawei P30 Lite How To Take A Screenshot Capture Incl Scrollshot Youtube


Een screenshot schermafbeelding is heel handig.

Hoe een screenshot maken met huawei. Er wordt dan direct een screenshot gemaakt. Hoe maak je een screenshot met Huawei. Best verkochte model van dit moment.

Een handige manier is om de volumetoets naar beneden samen met de powerbutton allebei rechts van de telefoon ingedrukt te houden. Na het maken van een schermafbeelding kun je deze bewerken of delen met vrienden. Houdt deze knoppen ongeveer 2 seconden ingedrukt.

Stap 2 Houdt de uitknop enkele seconden in. Dit doe je door de Power button en de Home button tegelijk in te drukken. Zodra je op je wearable het beeld hebt dat je wilt vastleggen druk je in de smartphone-app op de drie puntjes.

Als beide buttons ingedrukt zijn dan is er een camera geluid te horen en is er een flits zichtbaar op het display. Op de Huawei P20 Pro is hetzelfde waar. Of je nu net een nieuw niveau in een spel hebt bereikt of een belangrijk document wilt opslaan je kunt het direct vastleggen door een schermafbeelding te maken.

Het maken van een schermafbeelding op je Samsung-toestel is eenvoudig. Een groeiend aantal smartphones laat je een screenshot maken op een derde manier namelijk door je vingers te gebruiken. Screenshot maken met Wear OS.

Op een OnePlus-toestel kun je bijvoorbeeld met drie vingers tegelijk over het scherm vegen om een schermafbeelding te maken. Neem een screenshot - Huawei P9 Lite Bekijk help info Je kunt een foto van je scherm nemen om bijvoorbeeld iets met je vrienden te delen of om de foto op te slaan voor later te gebruiken. Op een Huawei-smartphone tik je juist tweemaal met je knokkel op het display en voil.

Hoe een screenshot te nemen op de Huawei P20 Pro met behulp van hardwareknoppen. Je zult nu een keuzemenu krijgen. In veel gelegenheden is het heel handig een schermafbeelding te kunnen maken op een HUAWEI P20 Lite.

Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Een screenshot maken met een iOS apparaat is eenvoudig. Screenshot nemen met Huawei P30 lite Android 90 Bekijk help info Je kunt een foto van je scherm nemen om bijvoorbeeld iets met je vrienden te delen of.

Stap 1 Open het beeld wat je op je screenshot wilt hebben. Oct 06 2019 Een screenshot met de Huawei P30 maken werkt op 3 verschillende manieren. Dit is een beetje afhankelijk van het model smartphone.

The document has moved here. In dit artikel duidelijke uitleg over het maken van een schermafbeelding. Je kunt namelijk alleen een screenshot maken met de Wear OS-app op je telefoon.

Dit is een schermafbeelding van hetgeen je op dat moment op je scherm hebt staan. Jan 30 2019 Hoe maak je een schermafbeelding op Huawei P9. Nadat je dit gedaan hebt zal je screenshot tevoorschijn komen en kun je hier mee doen wat je wilt.

Sommige van deze stappen werken alleen in Android 11 en hoger. Screenshot iPhone 5 en 5S maken. Hiermee kun je datgene wat op je scherm staat bewaren of met anderen delen.

Houd tegelijkertijd de Aanuit-knop en de Volume-omlaagknop ingedrukt om een schermafbeelding te maken van het volledige scherm. Veeg omlaag vanuit de statusbalk en open het meldingenpaneel. Wanneer je een schermafbeelding wilt maken kan dit met de P30 op verschillende manieren.

De eenvoudigste manier om een screenshot te maken op een Android-apparaat is via het gebruik van hardwaresleutels. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave zou willen opnemen. Tik dan op om een schermafbeelding van het volledige scherm te maken.

Heb je een smartwatch met Wear OS dan kun je ook schermafbeeldingen makenDaarvoor moet je wel je smartphone in de buurt hebben. Je kunt gebruik maken van de ouderwetse toetsencombinatie of dit via de sneltoets doen. In veel omstandigheden is het heel praktisch een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Huawei P9.

Combinatie van knoppen gebruiken om een schermafbeelding te maken. Hier zijn de stappen om de knoppen te gebruiken om eenvoudig een screenshot te maken. Bij de Huawei P30 en P30 Pro is het zelfs mogelijk om de vingerknokkels te gebruiken.

Nadat u een opname van uw scherm heeft gemaakt kunt u de afbeelding of video bekijken bewerken en delen. Snelkoppelingsknop gebruiken om een schermafbeelding te maken. Klik onderaan op Screenshot maken.

Jan 30 2019 Hoe maak je een schermafbeelding op HUAWEI P20 Lite. U kunt een foto screenshot maken of een video opnemen van het scherm van uw telefoon. Jan 22 Juli 2019 0820 Blog Leer hoe jij een schermafbeelding van je Huawei smartphone kunt vastleggen.

Jij kunt er op drie manieren een schermafbeelding van je Huawei smartphone maken. Hoe kan ik een screenshot maken met mijn smartphone of tablet. De Power button bevindt zich meestal bovenop het apparaat aan de rechterzijde.


How To Take Screenshot On Huawei P Smart Z



Tip Video Screenshot Maken Op Een Smartphone Of Tablet Met Android



Zo Maak Jij Een Screenshot Met Je Huawei Telefoon Gsmerz4u



Huawei P20 Lite How To Take A Screenshot Capture Youtube



Huawei P9 Lite How To Take Screenshot Print Screen Capture Tips And Tricks Youtube



Huawei Mate 9 How To Take Screenshot Six Methods Youtube



Huawei Mate 20 Pro How To Take A Screenshot Capture Youtube



Tip Video Screenshot Maken Op Een Smartphone Of Tablet Met Android



Hoe Maak Ik Een Screenshot Pctipvandedag Nl



Huawei P20 P20 Lite P20 Pro How To Take A Screenshot Youtube



Popular Posts

Hoe Maak Je Wraps Met Kip

Hoe Maak Je Een Aardbeientaart

Hoe Maak Ik Omelet

Hoe Luchtige Chocomousse Maken

Hoe Maak Je Tonijnsalade

Hoe Maak Je Een Ecogram

Hoe Maak Ik Diepvrieserwten Klaar

Hoe Maak Je Shoarma Kruiden